Skourogiannakis Yiannis:
CEO, Founder FnA Company

✍️ Γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε ηλικία 14 ετών, παράλληλα με το σχολείο ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη ζαχαροπλαστική

✍️ Με παρότρυνση του δασκάλου του ξεκίνησε να στρέφεται και να αναζητεί περισσότερο την τεχνογνωσία και την τροφογνωσία της ζαχαροπλαστικής παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων τεχνολογίας παγωτού σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

✍️ Τελειώνοντας το Λύκειο ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του σπουδές στον τομέα Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

✍️ Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εταιρία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και άλλες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα το 2018 ξεκίνησε τις σπουδές του στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

✍️ Αφιερώνοντας καθημερινά πολλές ώρες αναλύοντας συνταγές, υπολογίζοντας και διαβάζοντας αποφάσισε να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες του και το 2019 βρέθηκε και εργάστηκε στην Γαλλία.

✍️ Καθ’ολη την διάρκεια της συνεχούς αναζήτησης του, βρήκε υποστήριξη και παρακολούθησε σεμινάρια τεχνολογίας και τεχνογνωσίας δίπλα στον Maurizio Paci, Maurizo Avenna, Jordi Puigvert, Alain Chartier αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη και τον εμπλουτισμό των γνώσεων του.

✍️ Επιστρέφοντας από την Γαλλία ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια τεχνολογίας και διατροφικής ετικέτας, τα οποία στάθηκαν και η αφορμή για να δημιουργήσει το λογισμικό FnA Method.

✍️ Ένα λογισμικό που συνδυάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τόσο στους υπολογισμούς και τις αναλύσεις συνταγών, όσο και στην δημιουργία διατροφικών ετικετών σύμφωνα με την Νομοθεσία.

✍️ Το ταξίδι προς την γνώση συνεχίζεται, ενώ όπως ισχυρίζεται ο ίδιος επιδιώκει αυτή η πλατφόρμα να λειτουργήσει ως κλειδί επικοινωνίας, ανοίγοντας νέους ορίζοντας ως προς την τεχνολογία της ζαχαροπλαστικής και τον μαγικό κόσμο του Formulation.