Στη βάση δεδομένων της FnA Company μπορείς να βρεις πάνω από 4000 τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων ζαχαροπλαστικής & μαγειρικής. Δημιούργησε την διατροφική ετικέτα του τροφίμου σου σε πλήρη συμμόρφωση με την νομοθεσία!

FnA Company Passion for Pastry Formulation

0
Συστατικά στην βάση δεδομένων του λογισμικού FnA Method.
0
Διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και εμπορικά brand
0
Χρήστες στο λογισμικό FnA Company.

Εισαγωγή στο λογισμικό της FnA Company

Το λογισμικό FnA Method (Formulate and Analysis Method), αποτελεί έναν καινοτόμο «σύμμαχο» στους ζαχαροπλάστες, τεχνολόγους τροφίμων και τους επιχειρηματίες του κλάδου, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να υπολογίσουν εύκολα, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος τις διαθρεπτικές ετικέτες των τροφίμων σε πλήρη συμμόρφωση με τον Ε.Κ 1169/2011.

FnA Method: Γιατί να αγοράσω το λογισμικό;

FnA Method (Formulate and Analysis Method) - To πρώτο Λογισμικό στην Ελλάδα!

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Διαχειριστείτε τις συνταγές σας εύκολα και γρήγορα μεσα από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή σας. Απλό & εύκολο στη χρήση, ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Μπορείτε να εισάγετε έναν απεριόριστο αριθμό συνταγών με τις οποίες θα δημιουργήσετε την τελική σύνθεση γλυκού, φτιάχνοντας παράλληλα και την διατροφική του ετικέτα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επιλέξτε μία ή περισσότερες συνταγές και υπολογίστε αυτόματα τις ποσότητες πρώτων υλών που χρειάζεστε. Δημιουργήστε την σύνθεση τελικού γλυκού.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ

 Εξαιρετικά ασφαλές! Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή με τεχνολογία κρυπτογράφησης FnA Method και με δυνατότητα αποθήκευσης των συνταγών σας στον προσωπικό σας υπολογιστή.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδικά σχεδιασμένο για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τεχνήτες ζαχαροπλάστες και τεχνολόγους τροφίμων του χώρου.

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Συνδυάζουμε προγράμματα παγωτού, σοκολατας, διατροφικής επισήμανσης και κοστολογίου σε ένα πλήρες σύγχρονο σύστημα, ευέλικτο και γρήγορο στην χρήση του.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το λογισμικό της FnA Company επιτρέπει να έχετε πάντα το κόστος των πρώτων υλών και των συνταγών σας υπό έλεγχο.

ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Εύκολη προσαρμογή συνταγών στις ανάγκες σας, σύμφωνα με την τεχνολογία του παγωτού και της σοκολάτας (Formulation).

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

Δημιουργήσετε τις διατροφικές σας ετικέτες μόλις σε μερικά λεπτά. Εκτυπώστε τις ετικέτες των γλυκών σας σύμφωνα με τον ΕΚ 1169/2011.

Με το λογισμικό της FnA Company:

  • Μπρορείς να αναλύσεις το κοστολόγιο της συνταγής σου
  • Να υπολογίζεις το κόστος ανά μερίδα γλυκού
  • Να υπολογίζεις το κόστος των εργατικών σου αλλά και το κόστος της ημερήσιας παραγωγής σου

Με το λογισμικό της FnA Company:

  • Μπορείς να διαχειριστείς τις παραμέτρους των συνταγών σου σύμφωνα με την τεχνολογία του παγωτού, των μους και της σοκολάτας.
  • Μπορείς να υπολόγισεις το ποσοστό των Σακχάρων, των Λιπαρών, των ΣΥΑΛ, των Συνολικών Στερεών, την Γλυκύτητα του προϊόντος, το ποσοστό Λακτόζης, την Αντιψυκτική Ισχύ της συνταγής σου και να δεις τη Θερμοκρασία σερβιρίσματος ανάλογα τον τύπο του προϊόντος σου (Σορμπέ ή Παγωτό).
  • Μπορείς να υπολόγισεις το ποσοστό βουτύρου κακάο της συνταγής σου, το ποσοστό ξηρού κακάου, την εκτιμώμενη δραστηριότητα ελεύθερου νερού (Αw) και την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος.

Δημιουργήστε την τελική σύνθεση του γλυκού σας:

• Δημιούργησε τη σύνθεση του τελικού γλυκού μέσω των υποσυνταγών που έχουν περαστεί στο σύστημα και υπολόγισε τη διατροφική αξία στον τελικό κωδικό του προϊόντος (π.χ. κωδικός «Τάρτα Λεμόνι»).

• Κατέβασε σε PDF την πληροφορία αυτή, εκτύπωσε την και οργάνωσε το συνταγολόγιο σου με τις επιθυμητές παραγωγικές στήλες, το κοστολόγιο των υποσυνταγών, τη διατροφική ετικέτα κάθε υποσυνταγής αλλά και τις τεχνολογικές παραμέτρους για τον τελικό κωδικό προϊόντος που δημιούργησες.

  • Δημιούργησε τη διαθρεπτική επισύμανση και την ετικέτα των τροφίμων σου, σε πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό ΕΚ 1169/2011 σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά.