Εξάμηνη Συνδρομή Λογισμικού (6 μήνες)

300,00 

Το λογισμικό FnA Method (Formulate and Analysis Method) είναι το πρώτο λογισμικό στην Ελλάδα, « σύμμ αχος » στους ζαχαροπλάστες, τεχνολόγους τροφίμων  και τους επιχειρηματίες του κλάδου, παρέχοντας τους την δυνατότητα να υπολογίσουν εύκολα, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος τις διαθρεπτικές ετικέτες των τροφίμων σε πλήρη συμμόρφωση με τον Ε.Κ 1169/2011.

 

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Γιατί αξίζει να αγοράσετε το λογισμικό FnA Method;

⦁ Μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνταγές σας εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή σας. Απλό & εύκολο στη χρήση, ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.
⦁ Συνδυάζει προγράμματα παγωτού, σοκολατας, διατροφικής επισήμανσης και κοστολογίου σε ένα πλήρες σύγχρονο σύστημα, ευέλικτο και γρήγορο στην χρήση του.
⦁ Το λογισμικό της FnA Company επιτρέπει να έχετε πάντα το κόστος των πρώτων υλών και των συνταγών σας υπό έλεγχο.
⦁ Στη βάση δεδομένων του λογισμικού μπορείτε να βρείτε πάνω απο 4500 τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων
⦁ Μπορείτε να εισάγετε έναν απεριόριστο αριθμό συνταγών με τις οποίες θα δημιουργήσετε την τελική σύνθεση γλυκού, φτιάχνοντας παράλληλα και την διατροφική του ετικέτα.
⦁ Επιλέγετε μία ή περισσότερες συνταγές και υπολογίζετε αυτόματα τις ποσότητες πρώτων υλών που χρειάζεστε. Δημιουργείτε και τη σύνθεση του τελικού γλυκού σας.
⦁ Είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τεχνίτες ζαχαροπλάστες και τεχνολόγους τροφίμων του χώρου.
⦁ Δημιουργείτε τις διατροφικές σας ετικέτες μόλις σε μερικά λεπτά. Εκτυπώνετε τις ετικέτες των γλυκών σας σύμφωνα με τον ΕΚ 1169/2011.

Ο χρήστης του FnA Method μπορεί να αναλύσει το κοστολόγιο της συνταγής του, να υπολογίζει το κόστος ανά μερίδα γλυκού και τέλος να υπολογίζει το εργατικό κοστολόγιο, αλλά και το κόστος της ημερήσιας παραγωγής του.

Παράλληλα, με το λογισμικό FnA Method ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί όλες τις παραμέτρους των συνταγών του σύμφωνα με την τεχνολογία του παγωτού, των μους και της σοκολάτας. Επιπλέον, μπορεί να υπολογίσει το ποσοστό των Σακχάρων, των Λιπαρών, των ΣΥΑΛ, των Συνολικών Στερεών, την Γλυκύτητα του προϊόντος, το ποσοστό Λακτόζης, την Αντιψυκτική Ισχύ της συνταγής σου και να δεις τη Θερμοκρασία σερβιρίσματος ανάλογα τον τύπο του προϊόντος σου (Σορμπέ ή Παγωτό).

O χρήστης μπορεί να υπολογίσει το ποσοστό βουτύρου κακάο της συνταγής σου, το ποσοστό ξηρού κακάου, την εκτιμώμενη δραστηριότητα ελεύθερου νερού (Αw) και την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος.

Τέλος ο χρήστης του λογισμικού έχει την δυνατότητα να κατεβάσει το σύνολο των πληροφοριών του σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά) ή αρχεία xls, pdf αντίστοιχα.

Η ομάδα της FnA Company παραμένει στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους!