Η FnA Company στο περιοδικό Chef’s flair

Με ιδιαίτερη χαρά η FnA Company σας ενημερώνει για τη σημαντική συνεργασία που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό με το περιοδικό Chef’s flair*.

Στο τεύχος του καλοκαιριού η FnA Company παραχώρησε αποκλειστικά στο Chef’s flair σεμινάριο τεχνολογίας παγωτού, μόνο για τους συνδρομητές του περιοδικού οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την τροφογνωσία των πρώτων υλών, υπολογισμούς βασικών παραμέτρων του παγωτού αλλά και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου κατά την παραγωγή.

Παράλληλα, η FnA Company παρουσίασε μέσα από το περιοδικό ένα παγωτό σοκολάτας γάλακτος με κόκκινα φρούτα, δίνοντας στους αναγνώστες του πλήρη τεχνογνωσία για τις παραμέτρους της συνταγής.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το περιοδικό ΕΔΩ.

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ουσιαστική τεχνογνωσία σε συνεργασία με το Chef’s flair.

*Το Chef’s flair είναι το πρώτο διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιοδικό γαστρονομίας στην Ελλάδα, που απευθύνεται σε επαγγελματίες.