Παγωτό και το χειμώνα, στο περιοδικό Chef’s flair

παγωτό και το χειμώνα chef's flair

Σε συνέχεια της συνεργασίας της FnA Company με το περιοδικό Chefs flair*, σας γνωστοποιούμε τις νέες προτάσεις που κάνουμε σε όλους τους αναγνώστες του.

Η FnA Company προτείνει, λοιπόν, παγωτό και το χειμώνα. Γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι επιλογές που δημοσιεύονται στο Chefs flair, είναι δύο: Παγωτό Cheesecake με παραδοσιακό κρητικό τυρί γαλένι & παγωτό γιαούρτι με μέλι και καρύδι.

Δύο συνταγές υπολογισμένες από το μηδέν, με τη μέθοδο Formulation που έχουν δημιουργηθεί από την εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών μας.

Αναζητήστε τις συνταγές της FnA Company στο Chefs flair και επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά που θα βρείτε στις επόμενες σελίδες του αφιερώματός μας.

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ουσιαστική τεχνογνωσία σε συνεργασία με το Chef’s flair.

*Το Chef’s flair είναι το πρώτο διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιοδικό γαστρονομίας στην Ελλάδα, που απευθύνεται σε επαγγελματίες.