Bean to Bar Seminar Technology Hράκλειο Κρήτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε Το διήμερο σεμινάριο τεχνολογία σοκολάτας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα…

Μεσα από το σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους υπολογισμούς της σοκολάτας, τις παραμέτρους που ορίζει η τεχνολογία τροφίμων μαθαίνοντας πως να υπολογίζουν και να δημιουργούν τις δικές τους συνταγές από το μηδέν.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν σχολαστικα ολες οι κατηγορίες σοκολάτας και spreads ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ψηφιακή μορφή ένα πλήρως οργανωμένο υλικό τόσο στη θεωρία όσο και σε λυμένα βήμα προς βήμα παραδείγματα υπολογισμών.

Το σεμινάριο αυτό περιέχει μία πλήρη προετοιμασία με παραπάνω από 15 διαφορετικές συνταγές σοκολάτας, όπου η καθεμιά στηρίζονταν σε διαφορετική φιλοσοφία (Low Calorie Chocolate, Vegan etc) και 11 Spreads τα οποία είχαν προετοιμαστεί ήδη για γευσιγνωσία..

Μέσα από αυτό το σεμινάριο αυτό έγινε και μία αναλυτική συζήτηση παρουσιάζοντας όλες τις λειτουργίες του λογισμικού Fna Method που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην αγορά…
.
Επειδή όμως καμία δουλειά δεν γίνεται ατομικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Aμάντα, το Μαρίνο, τον Βασίλη και την Μαρία για την όλη υποστήριξη τους και τη βοήθειά τους για την προετοιμασία αυτού του σεμιναρίου..
.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες που μου αφιέρωσαν δύο μέρες παρά το δύσκολο πρόγραμμα τους, την εταιρεία πρώτων υλών Παρλαμάς για τη χορηγία τους, και το Δεμενεοπουλο Ειρηναίο για τη φιλοξενία του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του.

Με εκτίμηση,

Σκουρογιαννάκης Ιωάννης

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου: 

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Ιωάννης, CEO, Founder

  • Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ημέρες (9ώρες/ημέρα).

Συνολική διάρκεια προγράμματος: 18 ώρες

  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/09/2020