Η FnA Company στο Vegan Life Festival

Η FnA Company στο Vegan Life Festival!

Vegan Life Festival

Στο Vegan Life Festival που πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχε η FnA Company έχοντας το δικό της περίπτερο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου έλαβε χώρα το event.

Η ομάδα της FnA Company ταξίδεψε στην Αθήνα ώστε να βρίσκεται στο Vegan Life Festival που έχει στόχο να διαδώσει τον vegan τρόπο ζωής. Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλε και η εταιρεία μας η οποία υιοθετεί τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες vegan πρακτικές.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 2 – 3 Οκτωβρίου, η FnA Company προσπάθησε να παρουσιάσει στο κοινό τις πλούσιες δραστηριότητες της με επίκεντρο τις διατροφικές ετικέτες τις οποίες πρέπει πλέον όλοι να προσέχουμε, αλλά και τις νέες vegan δράσεις της. Ο ιδρυτής Γιάννης Σκουρογιαννάκης και η ομάδα της εταιρείας μας συνομίλησαν με τους επισκέπτες του φεστιβάλ, επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και μη, και αντάλλαξαν απόψεις.

«Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι και πάρα πολύ χαρούμενοι που οι επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται και μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στη διαδικασία να δημιουργήσουν διατροφικές ετικέτες. Απώτερος σκοπός όλων μας είναι η ενημέρωση του καταναλωτή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σκουρογιαννάκης κατά τη διάρκεια του Vegan Life Festival τονίζοντας παράλληλα πόσο συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του vegan κοινού για τις δραστηριότητες της FnA Company