Σεμινάριο Τεχνολογίας Παγωτού

Ice Cream Seminar Technology #Formulation

Ice Cream Webinar  (Level 1):

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

  • Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (παρουσίαση, ερωτήσεις-απαντήσεις)
  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 03/12/2020 & 10/01/2021
  • Ώρες διεξαγωγής: 18:00-20:00
  • Κόστος Συμμετοχής: 180 ευρώ

Έκπτωση για μαθητές σχολών: -10%

Κάντε κράτηση του σεμιναρίου μέσω email στο info@fna.gr, +306940204963 ή επικοινωνήστε μαζί μας στα social media: @fna.company.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

  • Παράμετροι Παγωτού (Αρχικής και Τελικής Συνταγής)
  • Διαδικασία Παρασκευής
  • Τεχνολογική ανάλυση σακχάρων (ποσοστά χρήσης και ιδιότητες)
  • Αντιψυκτική ισχύ (PAC)
  • Σχετική γλυκύτητα (POD)
  • Ανάλυση Συνταγής Παγωτού (Νeutro5).
  • Παράμετροι Σορμπέ Φρούτων (Ποσοστά Χρήσης Φρούτων)
  • Ανάλυση Συνταγής Σορμπέ Φράουλα (Neutro5)
  • Υπολογισμός Ποσοστού Διόγκωσης

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό Θεωρίας (pdf σημειώσεις)
  • Υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου.
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method.

Σημαντικές Σημειώσεις για το Webinar:

  • Η εισήγηση του σεμιναρίου γίνεται σε online σύνδεση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
  • Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της παρακολούθησης έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους μέσα από το online chat, καθώς στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.
  • Μετά το τέλος του σεμιναρίου, ο κάθε συμμετέχων δικαιούται να λάβει επιπλέον 1 ώρα έξτρα υποστήριξης.

Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου θα σας αποσταλθεί 1 ήμερα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.