Σεμινάριο Τεχνολογίας Sorbet

Ice Cream Seminar Technology #Formulation

 

Webinar Σεμινάριο Sorbet Φρούτων (Level 1):

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

  • Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (Παρουσίαση, Ερωτήσεις – Απαντήσεις)
  • Τρόπος Διεξαγωγής: Το webinar αυτό διεξάγεται με δύο τρόπους:

Prive 

  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής Prive: Κατόπιν συνενόησης
  • Κόστος Συμμετοχής: 230 ευρώ

-30% Για χρήστες του λογισμικού FnA Method  (160 ευρώ τελική τιμή στην Prive Συνεδρία)

Group

To σεμινάριο πραγματοποιείται σε γκρούπ μικρών τμημάτων σε καθορισμένες μέρες και ημερομηνίες:

  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής Group: –
  • Ώρες διεξαγωγής: –
  • Κόστος Συμμετοχής (Group) : 200 ευρώ

-10% Έκπτωση για μαθητές σχολών (180 ευρώ τελικη τιμή)

Κάντε κράτηση του σεμιναρίου μέσω email στο info@fna.gr, +306940204963 ή επικοινωνήστε μαζί μας στα social media: @fna.company.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

Παράμετροι Σορμπέ (Αρχικής και Τελικής Συνταγής)
> Aνάλυση Νομοθεσίας (Sorbet Plein Fruit, Sorbet Νοrmal etc)
Υπολογισμός Συνταγής Σορμπέ Φρούτου από το Μηδέν (Formulation – Υπολογίζουμε την δική μας συνταγή)
> Διαδικασία Παρασκευής
> Τεχνολογική Ανάλυση Σακχάρων
Η Χρήση του Διαθλασίμετρου (Brixometer)
Αντιψυκτική ισχύ (PAC)
> Σχετική γλυκύτητα (POD)
Aνάλυση Συνταγής στον Αναλυτικό Πίνακα.
> Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό Θεωρίας (pdf σημειώσεις)
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method.

Σημαντικές Σημειώσεις για το Webinar:

  • Η εισήγηση του σεμιναρίου γίνεται σε online σύνδεση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
  • Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της παρακολούθησης έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους μέσα από το online chat, καθώς στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.
  • Μετά το τέλος του σεμιναρίου, ο κάθε συμμετέχων δικαιούται να λάβει επιπλέον 1 ώρα έξτρα υποστήριξης.

Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου θα σας αποσταλθεί 1 ήμερα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.